Jednoduchý recept

Italská obložená bagna

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 41193
Kategorie: Maso

Ingredience

6 ks Ančovička - filety
1 ks Chléb pšeničný (bílý)
225 g Hovězí svíčková
0,5 ks Okurka salátová
4 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 450kJ
19% Sacharidy 69 g
20% Tuky 15 g
63% Sodík 1 g
65% Bílkoviny 37 g

Italská obložená bagna postup přípravy receptu:

1

Rozpůlenou červenou papriku zbavenou semínek grilujeme na grilu 15 minut. Jednou obrátíme a poté ji vložíme do sáčku a uzavřeme ji.

2

Prudce opečeme obě strany steaku a grilujeme 8 minut, jednou obrátíme.

3

Když nám paprika vychladne, oloupeme ji a pokrájíme na plátky. Steak pokrájíme na proužky.

4

Bochník chleba rozkrojíme na polovinu a vydlabeme obě půlky tak, aby v nich zůstalo 2,5 cm střídky. Potřeme trochou oleje obě poloviny. Do spodní půlky bochníku dáme nakrájená rajčata na plátky, rozpůlené černé olivy, oloupanou salátovou okurku nakrájenou na plátky, masové proužky, červenou papriku, sůl, pepř a nasekané ančovičky. Přiklopíme druhou půlkou chleba.

5

Italskou bagnu položíme na svačinový papír, stiskneme a zabalíme do fólie. Chladíme 2 hodiny.

6

Podáváme vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept