Kořeněná hermelínová pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 8 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kořeněná hermelínová pomazánka
Celkový čas: | 8 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 41218 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule |
2 špetka | Kmín mletý |
80 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Pažitka |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
0,5 polévková lžíce | Petržel - nať |
0,5 kávová lžička | Sůl |
600 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 114,0mg |
Draslík | 74,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 23,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kmín mletý, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kořeněná hermelínová pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať a pažitku jemně nasekáme. |
2 | V míse rozetřeme máslo s hermelínem na krém. Přimícháme cibuli, pažitku, sůl a koření a dobře promícháme. V servírovací míse podáváme pomazánku posypanou petrželovou natí. |