Jednoduchý recept

Opékaná treska s čatní z manga

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 41236
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Chutney mangové
125 ml Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Gari
500 ml Masový vývar
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Škrob jemný kukuřičný gustin
1 špetka Sůl
500 g Treska aljašská
125 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 893kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
31% Sodík 627 mg
45% Bílkoviny 25 g

Opékaná treska s čatní z manga postup přípravy receptu:

1

V misce připravíme marinádu. Promícháme saké, citronovou šťávu, polovinu polévkové lžíce cukru, 2 polévkové lžíce mangového čatní, kávovou lžičku gari, špetku soli. Do vzniklé směsi vložíme opláchnutou a na kostky o hraně asi 1 centimetr nakrájenou rybu. Marinujeme 15 minut.

2

Připravíme wok, v němž rozehřejeme olej. Vyjmeme rybu z marinády osušíme a opečeme na rozpáleném oleji.

3

Do marinády, která v misce zbyla, přilijeme masový vývar a promícháme. Vzniklým roztokem zalijeme rybu a počkáme, až omáčka začne vřít. Nakonec směs zahustíme škrobem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept