Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 41237

Ingredience

0,5 ks Feferony
300 g Hrášek
400 g Krevety tygří - loupané
6 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 polévková lžíce Omáčka sójová
60 g Ořechy Kešu
2 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Rýže dlouhozrnná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 098kJ
22% Sacharidy 79 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 140 mg
62% Bílkoviny 35 g

Sépie na zelenině postup přípravy receptu:

1

Ve větším hrnci s osolenou vodou uvaříme rýži. Scedíme ji a uložíme v teple. Ve středně velkém hrnci s osolenou vodou povaříme 5 minut hrášek. Vodu z něj scedíme a hrášek zchladíme. Krevety opláchneme a osušíme. Feferonku nasekáme na malé kousíčky.

2

Připravíme wok, v němž rozpálíme olej. Vložíme na něj krevety a 3 minuty je zprudka restujeme. Pak k nim přisypeme oříšky, vložíme nasekanou feferonku a petržel. Ještě 2 minuty opékáme a pak vyjmeme z pánve.

3

Do woku vložíme uvařenou rýží a 3 minuty opékáme za stálého míchání. Potom přidáme krevety, oříšky a hrášek a ještě 2 minuty zahříváme. Na závěr dochutíme sójovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept