Recept

Vaječná pomazánka s česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 41258
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
120 ml Omáčka tatarská
1 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
16 plátek Veka
800 ml Voda pitná
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 026kJ
9% Sacharidy 33 g
42% Tuky 32 g
18% Sodík 356 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vaječná pomazánka s česnekem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo a nastrouháme najemno, česnek utřeme se solí, pažitku nasekáme nadrobno.

2

V míse utřeme ustrouhaná vejce se smetanou a tatarskou omáčkou. Přimícháme česnek, pažitku, pepř a dobře promícháme.

3

Pomazánku servírujeme s plátky veky opečené v toastovači.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept