Recept

Ragú z ryby se zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 41262

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr palmový
2 ks Kafirové listy
2 polévková lžíce Kari pasta červená
400 ml Kokosové mléko
800 g Okouník mořský
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 polévková lžíce Omáčka rybí
1 ks Paprika žlutá

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 776kJ
3% Sacharidy 9 g
32% Tuky 24 g
33% Sodík 661 mg
73% Bílkoviny 41 g

Ragú z ryby se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso z okouníka mořského omyjeme pod proudem studené vody, odložíme a necháme rybu okapat. Nakrájíme na kostky o hraně asi 1,5 centimetru.

2

Omyjeme papriku, rozkrojíme na polovinu, zbavíme ji semínek, odstraníme bílé žebroví a nakrájíme ji na proužky široké asi 5 milimetrů. Očistíme jarní cibulky a společně s částí zelené natě nakrájíme na kolečka. Nůžkami nastříháme limetkové lístky na proužky.

3

Připravíme wok, zahřejeme olej a vložíme na něj kari pastu. Pastu přelijeme kokosovým mlékem a přilijeme ještě rybí omáčku. Přidáme ještě pokrájenou papriku a jarní cibulky. Počkáme, až směs začne vřít a vložíme nakrájené rybí kostky. Ztlumíme plamen.

4

Čtyři minuty povaříme a nakonec posypeme nasekanými limetkovými lístky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept