Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41279
Kategorie: Želé

Ingredience

30 g Cukr moučkový
1 ks Grapefruity
80 g Karambola
400 g Kompot broskvový
6 ks Mučenka
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 794kJ
9% Sacharidy 32 g
10% Tuky 7 g
0% Sodík 8 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rosol s mučenkou postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme vodu a přidáme želatinu. Smícháme a necháme stát 10 minut, až želatina nabobtná. Misku dáme do pánve s horkou vodou a mírně zahřejeme, až se želatina rozpustí.

2

Broskve rozmixujeme se šťávou. Z plodů mučenky vyškrabeme dužinu, přidáme ke kaši a ještě chvíli mixujeme. Prolisujeme jemným sítem. Vmícháme želatinu.

3

Plátky karamboly namočíme do broskvové směsi a do každé formičky dáme jeden. Kolem upravíme grapefruit. Broskvovou směs rozdělíme do formiček. Chladíme 1-2 hodiny, až směs ztuhne.

4

Cukr moučku prosejeme a vmícháme do ušlehané šlehačky. Vyklopíme rosol, nastříkáme na něj šlehačku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept