Jednoduchý recept

Pizza čtyř ročních období

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41286

Ingredience

3 ks Ančovička - filety
45 g Artyčoky
1 polévková lžíce Bazalka
25 g Houby sušené
2 kávová lžička Kapary
125 g Klobása Chorizo
25 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
4 ks Olivy černé
6 polévková lžíce Omáčka rajčatová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Těsto na pizzu

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 182kJ
4% Sacharidy 15 g
48% Tuky 36 g
99% Sodík 2 g
53% Bílkoviny 30 g

Pizza čtyř ročních období postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu vyválíme na placku o průměru 25 cm. Dáme na vymazaný pečící plech a ohneme mírně okraje. Necháme přikryté kynout 10 minut na teplém místě, poté pizzu potřeme rajčatovou omáčkou až téměř k okraji.

2

Čtvrtinu pizzy poklademe plátky klobásy, další houbami, třetí artyčoky a poslední mozzarellou a ančovičkami. Navrch dáme kapary, bazalku a olivy, zakápneme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby na 20 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept