Jednoduchý recept

Koňský guláš se zelím

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41295

Ingredience

400 g Cibule
150 g Houby čerstvé
20 g Jíška hotová světlá
1000 g Koňské maso
5 ml Ocet vinný
40 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
120 g Smetana 12% (konzumní)
10 g Sůl
600 g Těstoviny vařené (průměr)
500 g Zelí hlávkové bílé
80 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
12% Sacharidy 45 g
34% Tuky 26 g
38% Sodík 765 mg
81% Bílkoviny 46 g

Koňský guláš se zelím postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, houby na plátky, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabé proužky.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso, osolíme, opepříme, orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě. Zaprášíme mletou paprikou, podlijeme vývarem, přidáme houby, zelí, trochu octa a dusíme doměkka. Zahustíme jíškou, zjemníme smetanou, podle chutí dosolíme, provaříme a odstavíme.

3

Koňský guláš podáváme s vařenými těstovinami nebo haluškami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept