Jednoduchý recept

Tatarák z lososového masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 41296

Ingredience

2 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
500 g Losos - filety
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 828kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 6 g
7% Sodík 145 mg
47% Bílkoviny 26 g

Tatarák z lososového masa postup přípravy receptu:

1

Rozkrájíme lososa na malé kostičky a smícháme je s nasekaným koprem, dvěma nadrobno pokrájenými červenými cibulemi (šalotkami), lžící olivového oleje, šťávou z citronu, lžičkou dijonské hořčice, špetkou soli a špetkou pepře. Směs necháme 5 minut odpočinout a podáváme.

Poznámka

K lososovému tataráku je vhodnou přílohou opečený toastový nebo jiný bílý chléb a zelený salát. Lze ho doplnit také plátky biocitronu. Šalotku můžeme nahradit pažitkou nebo jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept