Jednoduchý recept

Koňské maso na česneku

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41301

Ingredience

300 g Chléb konzumní
500 g Cibule
700 ml Hovězí vývar základní
3 g Kmín celý
1000 g Koňské maso
80 ml Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
8 g Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 327kJ
12% Sacharidy 43 g
30% Tuky 23 g
49% Sodík 977 mg
80% Bílkoviny 45 g

Koňské maso na česneku postup přípravy receptu:

1

Koňské maso nejlépe z kýty nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, jednu cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme drobnou cibuli, osmažíme, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme polovinu česneku, podusíme chvíli ve vlastní šťávě, podlijeme vývarem a dusíme zvolna téměř doměkka. Posypeme mletou paprikou, zahustíme strouhankou, přidáme druhou polovinu česneku a dodusíme.

3

Podáváme s chlebem a porce posypeme kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept