Jednoduchý recept

Skopové řízky obalované

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41330
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Celer bulvový
50 g Mouka pšeničná hladká
80 g Mrkev kořen
50 ml Olej rostlinný
150 g Omáčka cikánská
3 g Pepř černý celý
80 g Petržel kořen
750 g Skopová kýta
80 g Strouhanka
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 042kJ
7% Sacharidy 25 g
42% Tuky 31 g
47% Sodík 947 mg
47% Bílkoviny 26 g

Skopové řízky obalované postup přípravy receptu:

1

Skopovou kýtu vcelku vložíme do vroucí vody, přidáme celer, mrkev, petržel, okořeníme celým pepřem, osolíme a povaříme půl hodiny. Maso vyjmeme, necháme částečně vychladnout a nakrájíme na plátky. Maso obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

2

Smažené skopové řízky podáváme s pikantní omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept