Jednoduchý recept

Skopová plec s hráškem a fazolkami

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41341

Ingredience

600 g Brambory vařené
120 g Cibule
10 g Cukr krupice
200 g Fazolové lusky zelené
150 g Hrášek
20 g Jíška instantní
100 g Mrkev kořen
40 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1000 g Skopová plec
8 g Sůl
350 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 692kJ
9% Sacharidy 34 g
113% Tuky 85 g
38% Sodík 766 mg
38% Bílkoviny 22 g

Skopová plec s hráškem a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, mrkev na kolečka, fazolky překrojíme, rajčata pokrájíme na kostičky.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso, krátce orestujeme, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme asi půl hodiny. Nyní přisypeme všechnu zeleninu, hrášek, dolijeme vodou, zahustíme jíškou, přimícháme lehce zkaramelizovaný cukr a dodusíme.

3

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept