Recept

Fazole se španělskou klobáskou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 41346

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
400 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 polévková lžíce Kapary
200 g Klobása Chorizo
1 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 879kJ
11% Sacharidy 41 g
29% Tuky 22 g
30% Sodík 608 mg
43% Bílkoviny 24 g

Fazole se španělskou klobáskou postup přípravy receptu:

1

Na přípravu této speciality použijeme velkou pánev s nepřilnavým povrchem. Nasekanou cibuli vsypeme do pánve na rozehřátý olivový olej a opékáme asi 5 minut, přidáme nakrájený stroužek česneku a klobásku chorizo a opékáme dalších 5-6 minut. Potom přidáme scezené bílé fazole a hrášek, oloupaná a nasekaná sterilovaná rajčata, nadrobno nasekanou malou chilli papričku a kapary, balsamikový ocet, osolíme, opepříme. Dalších 5 minut prohříváme, posypeme bazalkou a podáváme.

Poznámka

Tato specialita je velkou bílkovinovou bombou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept