Recept

Opečená klobáska v placce

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 41350

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčičné semínko
2 polévková lžíce Kečup
6 ks Klobása vepřová
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
5 balení Tortilla

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 583kJ
1% Sacharidy 4 g
73% Tuky 55 g
59% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Opečená klobáska v placce postup přípravy receptu:

1

Do pekáče nalijeme olej a dáme rozehřát do trouby předehřáté na 200°C. Naskládáme do něj čerstvé syrové klobásky a 10 minut opékáme. Potom klobásky přesuneme na jednu stranu pekáče, přisypeme cibuli nakrájenou na kolečka, posypeme hořčičným semínkem, osolíme, opepříme a zamícháme, aby se vše obalilo v oleji. Pečeme do zezlátnutí cibule ještě asi 10 až 15 minut.

2

V troubě, můžeme i mikrovlnné, krátce prohřejeme hotové tortilly. Chceme-li, aby byly vláčnější můžeme je opéct nasucho v pánvi. Po prohřátí vložíme do každé tortilly opečenou klobásku, posypeme cibulí a sýrem, pokapeme kečupem a zabalíme. Aby se náplň nevysoukala z placky ohrneme spodek placky nahoru nebo zabalíme do ubrousku.

Poznámka

Jako náplň do tortill můžeme použít i uzeniny, ale musíme je dát péct zároveň s cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept