Jednoduchý recept

Zeleninové čatní s octem

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 615 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 600 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41440

Ingredience

8 ks Cibule
400 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Hřebíček
0,5 l Ocet vinný
400 g Paprika červená
400 g Rajčata
1 polévková lžíce Skořice mletá
3 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 300kJ
36% Sacharidy 130 g
2% Tuky 1 g
74% Sodík 1 g
8% Bílkoviny 4 g

Zeleninové čatní s octem postup přípravy receptu:

1

Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme, důkladně prosypeme solí a necháme odpočinout do druhého dne.

2

Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a na mírném ohni zvolna vaříme cca 10 hodin. Necháme vychladnout, vlijeme do sklenic a uzavřeme.

Poznámka

Čas přípravy je bez doby odpočinutí zeleniny po dobu dvanácti hodin. Při vaření necháme pouze zvolna probublávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept