Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41446

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Klobása debrecínská
20 g Máslo čerstvé
20 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
200 g Rýže dušená
2 dl Smetana 12% (konzumní)
50 g Sádlo vepřové škvařené
15 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová plec
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 304kJ
5% Sacharidy 19 g
57% Tuky 43 g
55% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Zelí Kološvár postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na rozpáleném sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme kysané zelí a zakryté pozvolna necháme dusit do poloměkka. Mezitím uvaříme vejce natvrdo, ihned zchladíme a oloupeme. Vepřové plátky na okrajích nařízneme, naklepeme, nasolíme a opepříme.

2

Do máslem vymazaného pekáče dáme vrstvu zelí, na něj přijdou plátky osolených vajec a klobásy, další vrstvou je dušená osolená rýže a znovu vrstva zelí. Jako poslední rozložíme vepřové plátky, zalijeme smetanou a dáme do středně vyhřáté trouby péct asi na 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept