Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41453

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Celer bulvový
200 g Klobása debrecínská
50 g Mrkev kořen
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kořen
50 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
400 g Vepřový bok uzený
500 g Zelí kysané
1 ks Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 246kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
59% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Debrecínské zelí postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme zelí a zakryté dusíme doměkka. Uzený bůček uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou.

2

Hotový vyjmeme a nakrájíme na kostičky a opečeme spolu s plátky debrecínské klobásy na sádle. Zasypeme paprikou, přimícháme k zelí, dochutíme a ještě chvíli společně podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept