Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41460

Ingredience

2 ks Cibule
450 g Hovězí svíčková
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
150 g Okurky nakládané
1 dl Olej rostlinný
6 g Pepř černý mletý
80 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
450 g Telecí plec
450 g Vepřová kýta
200 g Zelí kysané
100 g Červená řepa sterilovaná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 983 kcal
Kilojoule 4 113kJ
6% Sacharidy 22 g
87% Tuky 65 g
86% Sodík 2 g
127% Bílkoviny 71 g

Sedmihradský talíř postup přípravy receptu:

1

Cibuli s česnekem rozmixujeme dohladka a promícháme s olejem. Všechny druhy masa nakrájíme na malé plátky, vždy 4 od každého masa. Naklepeme, nasolíme, opepříme a potřeme je umixovanou pastou, naskládáme na sebe do nádoby a necháme 2 hodiny odležet v chladnu.

2

Postupně všechny plátky opečeme na rozpáleném sádle dozlatova a naskládáme do středu velkého tácu. Po krajích tácu rozmístíme okapanou červenou řepu, kysané zelí, vějířky z nakládaných okurek, sterilovanou kukuřici.

Poznámka

Maso se musí 2 hodiny odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept