Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 80 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 41469
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
500 g Fazole červené
1 kg Jehněčí maso
3 polévková lžíce Olej sójový
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sherry brandy
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 971 kcal
Kilojoule 4 061kJ
24% Sacharidy 85 g
44% Tuky 33 g
4% Sodík 75 mg
100% Bílkoviny 56 g

Jehněčí na fazolkách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme a nakrájíme na asi 2 milimetry silné plátky proti vláknu.

2

Česnek zbavíme slupky, pokrájíme na drobné kostičky. Do misky vlijeme sójovou omáčku, přidáme sherry brandy a cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Vytvořenou marinádou přelijeme nakrájené jehněčí maso. Necháme v chladu hodinu marinovat, během marinování maso několikrát obrátíme. Po hodině marinování vyjmeme.

3

Připravíme wok a v něm jehněčí maso na rozpáleném oleji zprudka opečeme.

4

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Očištěné a opláchnuté fazole společně s cibulí a zbylou marinádou vložíme do pánve k pečenému masu. Během 3 minuty trvajícího restování neustále promícháváme. Nakonec dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Poznámka

Místo červených můžeme použít zelené fazole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept