Jednoduchý recept

Skopový guláš s kapustou a fazolkami

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41470
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Brambory
50 g Celer bulvový
4 stroužek Česnek
80 g Cibule
150 g Fazolové lusky zelené
200 g Kapusta hlávková
50 g Mrkev kořen
3 g Nové koření celé
20 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kořen
750 g Skopová plec
100 g Slanina vepřová
8 g Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 361kJ
6% Sacharidy 20 g
90% Tuky 67 g
41% Sodík 813 mg
40% Bílkoviny 22 g

Skopový guláš s kapustou a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na větší kousky, očištěnou mrkev, petržel a celer na kostičky, cibuli nadrobno, slaninu na nudličky, kapustu na proužky, brambory na plátky, fozolky překrojíme, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, mrkev, celer, petržel, orestujeme, přidáme maso, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vodou a dusíme půl hodiny. Nyní přidáme fazolky, kapustu, nové koření, česnek, brambory a dusíme doměkka.

3

Guláš podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept