Jednoduchý recept

Rajčatové čatní s feferonkami

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41472

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
2 ks Feferony
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 32 kcal
Kilojoule 135kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 64 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rajčatové čatní s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a feferony. Ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Promícháme a podáváme jako součást přílohy.

Poznámka

Podáváme jako součást přílohy k rýži a k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept