Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 41474

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli paprička
1 polévková lžíce Hořčice
500 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tabasco
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 255kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 309 mg
59% Bílkoviny 33 g
Hovězí tatarák

Hovězí tatarák postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, umyjeme a na mlýnku na maso spolu s chilli papričkou jemně semeleme. Vložíme do misky, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přimícháme nasekanou petrželovou nať, tabasco, hořčici, olej a rukou důkladně promícháme.

2

Tatarák servírujeme na větším kulatém talíři, kam položíme porci masa, do středu uděláme důlek a do něj vložíme syrový žloutek. Přidáme topinky a stroužek česneku.

Poznámka

Tatarák servírujeme studený, ozdobit můžeme nasekanou petrželovou natí.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept