Jednoduchý recept

Hroznové želé s pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 41497

Ingredience

500 g Cukr želírovací
5 cl Hroznová šťáva
1 ks Kyselina citrónová
1 cl Limetková šťáva
2 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 špetka Pepř černý mletý
1 cl Pomerančová šťáva
1 špetka Sůl
1 cl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 676kJ
28% Sacharidy 99 g
0% Tuky 0 g
8% Sodík 159 mg
0% Bílkoviny 0 g

Hroznové želé s pepřem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme šťávu z hroznového vína, přidáme pomerančovou a limetkovou šťávu, zelený pepř, bílé víno, kyselinu citronovou, želírovací cukr a vše promícháme.

2

Směs přivedeme k varu a na mírném ohni za stálého míchání povaříme asi 5 minut, pak hrnec ze sporáku sundáme, směs osolíme, opepříme a promícháme.

3

Hotové želé nalijeme do připravených zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept