Recept

Bramborový salát s bílou ředkví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41503
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kg Brambory
2 ks Cibule červená
20 g Kopr čerstvý
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Ředkev
200 g Ředkvička
250 g Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 677kJ
12% Sacharidy 45 g
29% Tuky 22 g
14% Sodík 272 mg
17% Bílkoviny 10 g

Bramborový salát s bílou ředkví postup přípravy receptu:

1

Brambory se slupkou uvaříme v hrnci s osolenou vodou, uvařené scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme je na kostky a dáme do misky, kam přidáme na malé kostky nakrájenou cibuli, na tenké kolečka nakrájené ředkvičky, na tenké malé plátky ředkev, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přidáme smetanu, přisypeme nasekaný kopr a ještě jednou promícháme.

Poznámka

Bramborový salát podáváme studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept