Jednoduchý recept

Skopové maso dušené se špenátem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 41514

Ingredience

600 g Brambory
20 ml Citronová šťáva
20 g Jíška hotová světlá
3 g Pepř černý mletý
1000 g Skopová plec
10 g Sůl
5 stroužek Česnek
600 g Špenátový protlak mražený
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 226kJ
6% Sacharidy 22 g
52% Tuky 39 g
38% Sodík 755 mg
43% Bílkoviny 24 g

Skopové maso dušené se špenátem postup přípravy receptu:

1

Mao očistíme od blan a přebytečného loje a nakrájíme na kostky, brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme.

2

Maso osolíme, opepříme, vložíme do hrnce, podlijeme troškou vody a dusíme asi 40 minut. Podle potřeby doléváme vodu. Přisypeme brambory, rozmražený špenátový protlak, česnek, zakápneme citronovou šťávou, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme.

3

Pokrm servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept