Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 41516

Ingredience

500 g Sýr kozí
Marináda
1 polévková lžíce Bazalka
500 g Cibule červená
6 ks Nakládaný zelený pepř
30 ml Ocet vinný červený
60 ml Olej olivový
100 g Olivy černé
1 polévková lžíce Oregano čerstvé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 948kJ
7% Sacharidy 24 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 865 mg
54% Bílkoviny 30 g

Marinovaný kozí sýr postup přípravy receptu:

1

Kozí sýr nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

V misce smícháme cibuli, česnek, olivy, najemno nasekanou bazalku a oregano, olivový olej, vinný ocet a zelený pepř.

3

Zavařovací sklenice naplníme kostkami kozího sýra a přelijeme připravenou marinádou. Sklenice uzavřeme a necháme 14 dní marinovat. Pak podáváme.

Poznámka

Podáváme s opečenou bagetkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept