Recept

Vepřová panenka s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41557

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 ks Chilli paprička
300 g Fazole bílé sterilované
100 g Mrkev sterilovaná
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
250 g Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová panenka
3 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 863 kcal
Kilojoule 3 610kJ
10% Sacharidy 37 g
89% Tuky 67 g
44% Sodík 882 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřová panenka s fazolemi postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme máslo, přidáme nakrájený česnek, šalotku, petrželovou nať, drobně nasekanou chilli papričku, vylijeme scezené fazole, scezenou mrkev, dobře promícháme, osolíme, opepříme, vylijeme smetanu, za stálého míchání zahřejeme a stáhneme z ohně.

2

Panenku osolíme, opepříme, zabalíme do anglické slaniny, položíme na plech a v horké troubě pečeme nejdéle 20 minut.

3

Upečenou panenku nakrájíme na porce, položíme na mělký talíř, přidáme omáčku a podáváme.

Poznámka

Vepřovou panenku podáváme teplou na teplém talíři. Můžeme přidat nakrájené rajče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept