Jednoduchý recept

Sardelová vajíčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 41567

Ingredience

2 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
6 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 578kJ
1% Sacharidy 2 g
30% Tuky 22 g
180% Sodík 4 g
72% Bílkoviny 41 g

Sardelová vajíčka postup přípravy receptu:

1

Podélně rozpůlíme natvrdo vařená vejce, žloutky vybereme a potom je utřeme se dvěma lžícemi majonézy, opepříme, osolíme a takto připravenou směs dáme zpět do důlků v bílcích. Navrch umístíme půlku sardelového řezu a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept