Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4157

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Kaviár
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
2 ks Vejce slepičí
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 592kJ
24% Sacharidy 86 g
25% Tuky 18 g
16% Sodík 321 mg
51% Bílkoviny 29 g

Fettuccine s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibulky bez naťě nakrájíme nadrobno.

2

V míse smícháme zakysanou smetanu, vejce, cibulky, citronovou šťávu, kaviár, nasekaný kopr a ochutíme solí a pepřem.

3

Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, vrátíme do hrnce.

4

Fettucine promícháme s kaviárovou směsí, rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkou čerstvého kopru a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept