Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka se zakysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41611
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
4 ks Rajčata
1 hrnek Smetana jihočeská zakysaná15%
1 špetka Sůl
6 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 986kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
4% Sodík 70 mg
15% Bílkoviny 9 g

Rajčatová omáčka se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Sýr nastrouháme a společně se všemi ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme.

2

Neohříváme, omáčku podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept