Jednoduchý recept

Italská smaženice se špagetami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41635
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
250 g Špagety
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Ementál (Primátor)
4 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
14% Sacharidy 52 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 298 mg
34% Bílkoviny 19 g

Italská smaženice se špagetami postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.

2

Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci.

3

Potom za stálého míchání přisypeme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a vejce necháme ztuhnout.

4

Uvařené špagety upravíme na talíře a obložíme smaženicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept