Recept

Dušené klobásy v bramborách

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41648

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
400 g Klobása vepřová
5 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika zelená
100 g Rajčata
80 g Slanina vepřová
9 g Sůl
4 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 839kJ
7% Sacharidy 27 g
40% Tuky 30 g
61% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Dušené klobásy v bramborách postup přípravy receptu:

1

Ve větším kastrolu osmažíme na vyškvařené slanině nadrobno cibuli, zasypeme paprikou, kmínem a necháme zpěnit. Přidáme nakrájená rajčata a papriky, prolisovaný česnek, sůl, necháme chvíli dusit. Vložíme brambory, nakrájené na kostičky, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme, až budou brambory poloměkké. Vložíme malé vepřové (nebo podobné) klobásky, zakryté dodusíme do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept