Recept

Hovězí karbanátky se sýrem Feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 41660

Ingredience

500 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Kečup ostrý
10 g Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Strouhanka
200 g Sýr Feta
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 840kJ
2% Sacharidy 6 g
13% Tuky 10 g
19% Sodík 388 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí karbanátky se sýrem Feta postup přípravy receptu:

1

Mleté maso vložíme do misky, přidáme k němu drobně nasekaný česnek, majoránku, kečup, strouhanku, rozklepneme celé vejce, mouku, sůl, pepř, nadrobený sýr. Rukou všechny suroviny důkladně promícháme a připravíme husté těsto. Navlhčenýma rukama tvarujeme karbanátky.

2

Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, naskládáme karbanátky, po obou stranách je pečeme přibližně 5 minut.

Poznámka

Karbanátky podáváme teplé s vhodnou přílohou a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept