Jednoduchý recept

Paprikáš z hub

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41669
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Houby čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
2 dl Smetana 12% (konzumní)
9 g Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 077kJ
5% Sacharidy 18 g
27% Tuky 20 g
45% Sodík 899 mg
17% Bílkoviny 10 g

Paprikáš z hub postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, necháme zpěnit. Přidáme nakrájené houby a orestujeme ze všech stran. Osolíme, podlijeme trochou vody a necháme dusit přibližně 10 minut. Zalijeme smetanou smíchanou s moukou, opepříme, dosolíme a povaříme do zhoustnutí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept