Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 41673
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Arašídy loupané pražené solené
500 g Broskve
20 g Cukr skořicový
40 g Cukr třtinový
300 g Mascarpone
1 dl Med včelí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 695kJ
14% Sacharidy 51 g
60% Tuky 45 g
0% Sodík 4 mg
21% Bílkoviny 12 g

Pečené broskve s medem postup přípravy receptu:

1

Broskve umyjeme, oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky, poskládáme je na plech a posypeme skořicovým cukrem. Plech vložíme do horké trouby na 15 minut zapéct.

2

Upečené broskve naaranžujeme na dezertní talíře, přidáme sýr smíchaný s cukrem, polijeme medem, posypeme solenými arašídy a podáváme.

Poznámka

Pečené broskve servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept