Jednoduchý recept

Jahody v čokoládě s pomerančovým likérem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 41680

Ingredience

26 ks Jahody zahradní
2 polévková lžíce Likér pomerančový
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Čokoláda mléčná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 941kJ
7% Sacharidy 24 g
17% Tuky 13 g
0% Sodík 1 mg
5% Bílkoviny 3 g

Jahody v čokoládě s pomerančovým likérem postup přípravy receptu:

1

Jahody opláchneme, stopky neodstraňujeme. V kotlíku ve vodní lázni rozehřejeme rozlámanou čokoládu se změklým máslem, pomalu zašleháváme pomerančový likér, až vznikne hladká hmota, nevaříme.

2

Plech vyložíme alobalem, klademe na něj jahody, které namáčíme v čokoládě a necháme okapat.

3

V chladu polevu necháme ztuhnout a jahody hned spotřebujeme, rychle podléhají zkáze.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept