Zdravý recept

Citrony v soli s feferonkami

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41686

Ingredience

8 kávová lžička Chilli koření mleté
500 g Citrony
8 ks Feferony
500 g Sůl
8 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 352kJ
7% Sacharidy 25 g
2% Tuky 2 g
2424% Sodík 48 g
6% Bílkoviny 3 g

Citrony v soli s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Citrony důkladně omyjeme, i s kůrou nakrájíme na plátky, jádra odstraníme. V míse smícháme s nasekanými feferonkami, ochutíme solí a kořením.

2

Směs rozdělíme do sklenic, uzavřeme. Vložíme na celý den do velmi mírně vyhřáté trouby, nebo necháme stát na slunci alespoň dva týdny. Naložené citrony necháme poté zrát cca 2 měsíce a podáváme k masu.

Poznámka

čas přípravy je bez doby zahřívání a odležení

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept