Jednohubky s čabajkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jednohubky s čabajkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | kvapil |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (57%) |
ID receptu: | 41693 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
80 g | Klobása - Čabajka |
30 g | Máslo čerstvé |
20 ks | Olivy zelené |
2 ks | Rohlíky bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
3% Sacharidy 12 g
23% Tuky 17 g
4% Sodík 77 mg
12% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 251,0mg |
---|---|
Cholesterol | 9,0mg |
Draslík | 2,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Klobása - Čabajka, Máslo čerstvé, Olivy zelené, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jednohubky s čabajkou postup přípravy receptu:
1 | Kolečka čabajky klademe na plátky, nakrájené z rohlíků a potřené tence máslem, navrch položíme olivu a spojíme párátkem. Podáváme studené. |
Poznámka
Máslo můžeme před natíráním ochutit bylinkami, olivy lze nahradit nakládanými miniokurkami.