Jednoduchý recept

Jehněčí vývar s kroupami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 41703
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

250 g Celer bulvový
500 g Hovězí maso přední
100 g Kroupy střední
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 225kJ
6% Sacharidy 21 g
13% Tuky 10 g
18% Sodík 358 mg
51% Bílkoviny 29 g

Jehněčí vývar s kroupami postup přípravy receptu:

1

Omyjeme maso vaříme v osolené vodě, po půl hodině přidáme na

2

kousky pokrájený celer a pomalu vařímeještě 2,5 hodiny. Maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, vrátíme zpět do vývaru. Zatím v jiném hrnci uvaříme kroupy, scedíme a přidáme k vývaru.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept