Recept

Jehněčí kýta po zahradnicku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41710

Ingredience

120 g Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
800 g Jehněčí kýta
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
5 g Sůl
3 g Tymián čerstvý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 336kJ
2% Sacharidy 9 g
54% Tuky 41 g
32% Sodík 638 mg
68% Bílkoviny 38 g

Jehněčí kýta po zahradnicku postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme tymiánem. Plátky osmažíme na sádle z obou stran. Maso přendáme trouby, do vyhřáté na 160°C, pečeme přibližně 8 minut. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle s plátky česneku, přidáme fazolky a dusíme do měkka.

Poznámka

Podáváme teplé s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept