Recept

Jehněčí jehla se špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41713

Ingredience

200 g Anglická slanina
200 g Cibule
500 g Jehněčí maso
30 ml Olej olivový
3 ks Paprikové lusky čerstvé
3 g Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
3 stroužek Česnek
400 g Špenát mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 775kJ
4% Sacharidy 13 g
67% Tuky 50 g
45% Sodík 904 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jehněčí jehla se špenátem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky, osolíme a zabalíme do plátků anglické slaniny. Napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky a cibule. Smažíme na pánvi a dopečeme v troubě.

2

Mezitím na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme rozmražený špenát (můžeme použít i čerstvý). Zalijeme smetanou, podusíme, dokořeníme solí a pepřem.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept