Recept

Jehněčí hřbet v kabátku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41715

Ingredience

600 g Jehněčí hřbet
200 g Listové těsto
30 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 l Voda pitná
250 g Špenát listový čerstvý
80 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 186kJ
6% Sacharidy 21 g
80% Tuky 60 g
32% Sodík 631 mg
63% Bílkoviny 35 g

Jehněčí hřbet v kabátku postup přípravy receptu:

1

Horkou vodou spaříme špenát, z vykostěného hřbetu vytvoříme váleček, který ovážeme nití a zprudka opečeme ze všech stran, po vychladnutí nit odstraníme, maso osolíme a opepříme. Špenát nasekáme na jemno, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a promícháme. Z těsta vyválíme

2

plát, na který položíme vrstvu šunky a špenátu, na náplň vložíme opečené maso, zavineme, potřeme žloutkem. Pečeme přibližně 40 minut v troubě, předehřáté na 220° C.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept