Jednoduchý recept

Brambory španělské

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41723

Ingredience

500 g Brambory
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 dl Protlak rajčatový
3 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 006kJ
12% Sacharidy 42 g
7% Tuky 5 g
19% Sodík 378 mg
13% Bílkoviny 7 g

Brambory španělské postup přípravy receptu:

1

Olivový olej rozehřejeme v pánvi, přidáme brambory pokrájené na polovinu, plátky cibule a smažíme 5 minut. Vsypeme pokrájenou papriku, hořčici, chilli koření a vaříme další 3 minuty. Přilijeme zeleninový vývar, rajčatový protlak a přivedeme opět k varu. Necháme vařit 25 minut, poté přendáme do předheřáté mísy.

2

Posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept