Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41732

Ingredience

200 g Cibule
50 g Hořčice
800 g Jehněčí maso
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
30 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 116kJ
2% Sacharidy 7 g
43% Tuky 32 g
30% Sodík 608 mg
41% Bílkoviny 23 g

Jehněčí čevabčiči postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a jemně umeleme, osolíme, opepříme, dobře prohněteme a z masa vyválíme přibližně 5 cm dlouhé válečky, které obalíme v mouce. Tuk rozpustíme na pánvi a čevabčiči smažíme po všech stranách.

2

Podáváme s drobně pokrájenou cibulí a hořčicí.

Poznámka

Servírujeme teplé. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept