Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41733

Ingredience

1200 g Jehněčí maso
10 dkg Máslo čerstvé
5 g Sůl
Nádivka
250 ml Mléko polotučné
60 g Máslo čerstvé
20 g Petržel - nať
3 ks Rohlíky bílé
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 026kJ
4% Sacharidy 15 g
68% Tuky 51 g
34% Sodík 688 mg
52% Bílkoviny 29 g

Jehně s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Nádivka: Rozpuštěné máslo vlijeme do mléka, přidáme žloutky a rozšleháme. Zalijeme nakrájené rohlíky, přisolíme, nemícháme. Po chvilce obrátíme (aby vše nasáklo), zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Do hrudi uděláme kapsu, kterou naplníme nádivkou, zašijeme, osolíme a na másle upečeme do růžova.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept