Recept

Smažená jehněčí kotleta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 41734
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Jehněčí kotlety
30 g Mouka pšeničná hladká
100 ml Olej rostlinný
60 g Strouhanka
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 005kJ
4% Sacharidy 13 g
74% Tuky 55 g
37% Sodík 738 mg
71% Bílkoviny 40 g

Smažená jehněčí kotleta postup přípravy receptu:

1

Kotlety nasekáme na jednotlivé porce. Maso osušíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a čerstvé strouhance. Smažíme ve vyšší

2

vrstvě tuku z obou stran dozlatova.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept