Jednoduchý recept

Špenát kašmírský

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41736

Ingredience

0,3 kávová lžička Garam masala
1 kávová lžička Hořčičné semínko
2 polévková lžíce Olej z hořčičných semínek
2 ks Šalotka
500 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 607kJ
5% Sacharidy 19 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 109 mg
11% Bílkoviny 6 g

Špenát kašmírský postup přípravy receptu:

1

Ze špenátu odstraníme tvrdé stonky.

2

Ve woku rozehřejeme hořčičný olej, přidáme hořčičná semínka a garam masalu a přikryjeme wok poklicí. Když praskání ustane, přidáme pokrájenou šalotku a špenát. Špenát vaříme 15 minut, dokud se nevyvaří většina vody, poté špenát a cibulku vyndáme a scedíme zbývající vodu.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept