Recept

Jáhlová kaše s banánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 41746

Ingredience

3 ks Banány
20 g Cukr třtinový
20 g Cukr vanilka
300 g Jogurt bílý
600 g Jáhly - loupané proso
2 ks Mandarinky
2 polévková lžíce Med včelí
30 g Ořechy lískové
150 g Rozinky tmavé
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 779kJ
36% Sacharidy 131 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 21 mg
28% Bílkoviny 16 g

Jáhlová kaše s banánem postup přípravy receptu:

1

Jáhly propláchneme horkou vodou a uvaříme v hrnci s vodou, do níž přidáme vanilkový cukr, oloupaný ana kolečka pokrájený banán, rozinky. Povaříme přibližně 30 minut.

2

Mandarinky oloupeme, přidáme lžíci medu a rozmixujeme. Přilijeme jogurt, vše smícháme.

3

Uvařenou kaši vložíme na hluboký talíř, polijeme pomerančovým jogurtem, posypeme skořicovým cukrem, nasekanými oříšky a podáváme.

Poznámka

Jáhlovou kaši servírujeme teplou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept