Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41759

Ingredience

1 ks Bobkový list
700 g Brambory
200 g Cibule
800 g Jehněčí maso
50 g Okurky nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
300 ml Rajčatová šťáva
5 g Sůl
3 stroužek Česnek
50 g Sádlo vepřové škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 700kJ
9% Sacharidy 34 g
49% Tuky 37 g
33% Sodík 665 mg
50% Bílkoviny 28 g

Jehněčí podle bači postup přípravy receptu:

1

Pokrájíme očištěné jehněčí maso na kostky a dusíme v kastrole na sádle s nakrájenou cibulí.

2

Když maso pustí šťávu, přidáme mletou papriku, pepř, očištěné, nakrájené papriky, bobkový list, drcený česnek, osolíme a zakryté dusíme.

3

Po 5 minutách přidáme trochu rajské šťávy. K téměř měkkému masu přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme rajskou šťávou a dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme na kostičky nakrájenou okurku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept